Confort Moldova | Fabrica de mobila

Interiorul casei sau al biroului dumneavoastra determina, intr-o mare masura, caldura si confortul care va inconjoara, de aceea problema amenajarii locuintei sau a biroului are o importanta deosebita. Designerii Confort Moldova va vor ajuta sa alegeti varianta care se potriveste cel mai bine gusturilor si asteptarilor dumneavoastra.

Din 1992 pe parcursul a 20 de ani din data crearii firmei, am depus toate eforturile si am folosit toate mijloacele pentru dezvoltarea fabricii. Dotarea sectiilor intreprinderii cu utilaj nou si avansat, desavarsirea procesului tehnologic, perfectionarea permanenta a cadrelor, folosirea materiilor prime de calitate si ecologic pure, toate acestea au permis atingerea unui nivel inalt al calitatii productiei si ocuparea unei pozitii dominante in industria mobilei din Republica Moldova.

In iunie 2008 intrerprinderea a obtinut certificatul de confirmitate al sistemului de management al calitatii cu cerintele standartului international EN ISO 9001:2000, eliberat de firma "TUV-CERT", pe baza caruia functioneaza intregul sistem de servicii de productie si comercializare.

Aici specialistii nostrii va vor ajuta sa alegeti si sa comandati, la dorinta, orice model de mobila capitonata.

Vizitati magazinul firmei "Confort Moldova" din incinta Home&Design Mall si veti întelege ca, confortul Dumneavoastra este preocuparea noastra.

Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Showroom: 

Confort Moldova

Telefon: 
0736336284
E-mail: 
conforthd@gmail.com

Oferte Actuale

Marci
Aboneaza-te la newsletter HDMall