Duval Furniture | Din pasiune pentru lemn…

Modelam cu pasiune piese de mobilier care fac viata oamenilor mai confortabila si mai frumoasa. Am pornit in 1940 si am ajuns cu mandrie la a treia generatie de stoleri din tata-n fiu.

 

Pasiunea noastra are radacini adanci

Tratam lemnul cu respect, asa cum tratam si oamenii. Asa cum ne-a invatat bunicul.
    
Nicolae

Atelierele din Borod s-au nascut din pasiunea si priceperea bunicului Nicolae, care a inceput sa descopere tainele lemnului de la 14 ani. Primele obiecte le-a mesterit de nevoie: geamuri, usi, mese si scaune, butoaie si lazi, lucruri de folos pe langa casa omului gospodar. Talentul si priceperea i-au creat bunicului un mic renume si, încet, s-a nascut un atelier cu utilaje concepute si create chiar de el, ca sa-si sporeasca lucrul si trainicia obiectelor. Unele din utilajele de pe vremea bunicului sunt inca in stare de functionare si stau la loc de cinste in noua fabrica.

Ioan

Pasiunea mestesugului a fost mostenita intrutotul de catre fiul lui Nicolae, Ioan Olar, care dupa 1990 a pus bazele unei companii de prelucrare a lemnului. Fabrica a inceput sa produca in serie banci si mese scolare pentru scoli din Europa. In 1999 Ioan Olar a creat, cu viziune antreprenoriala, o sectie dedicata exclusiv producerii de scaune si mese, echipata cu utilaje specifice acestui segment. Succesul a fost confirmat de numarul mare de comenzi venite din Europa de Vest: Germania, Ungaria, Anglia si Suedia.

Ovidiu si Lucian

Dupa 2007 a aparut a 3-a generatie de mesteri din familie, Ovidiu si Lucian, ambii ingineri cu diploma in prelucrarea lemnului. Ei au preluat compania ca parteneri si in 2016 au decis sa faca un pas inainte, creand compania Duval. Colaborarea cu designeri de top si echipamentele de ultima generatie au adus rapid succesul noilor produse, care s-au bucurat de apreciere atat pe piata comerciala, in special in HoReCa, cat si pe piata rezidentiala. Produsele Duval sunt o prezenta constanta la targuri si expozitii de top din Bucuresti, Koln, Birmingham, Moscova si Kuala Lumpur.

 

Garantam pentru fiecare produs

Complementar cu productia de scaune si mese, din anul 2011 am pus bazele unei linii de productie specializata pe mobilierul HoReCa, intr-o unitate utilata cu echipamente ultramoderne. Produsele Duval acopera toata gama de mobilier pentru baruri, crame, bucatarii, restaurante, hoteluri, precum si gama de mobilier comercial.

Fabrica, localizata in Borod, judetul Bihor, are o capacitate de productie de pana la 4500 de produse finite lunar. Calitatea materialelor si atentia cu care lucram lemnul ne permit sa garantam standardele fiecarui produs care iese pe poarta fabricii.

Va invitam sa testati cu incredere piesele de mobilier Duval, fiind convinsi ca veti aprecia valoarea pe care o vor aduce afacerii dumneavoastra.

Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Showroom: 

Duval Furniture

Oferte Actuale

Marci
Aboneaza-te la newsletter HDMall