INOVO MOBILI | Producator de mobila la comanda

INOVO MOBILI este o companie care isi desfasoara activitatea in sectorul productiei de mobilier la comanda, companie cu capital 100% romanesc.
De la proiectare la instalare, mobilierul INOVO se adapteaza nevoilor si ideilor tale!
Productia de mobila la comanda se face pe utilaje moderne, computerizate, proiectare 3D, asigurand o vizualizare optima a mobilei dorite inainte de a fi comandata.
Tehnologia moderna, utilajele de ultima generatie cat si echipa de profesionisti INOVO MOBILI, pot satisface cele mai inalte pretenții. Detinem tehnologie pentru prelucrarea MDF-ului si a lemnului MASIV, avand sectie proprie de vopsitorie unde putem produce fronturi si elemente din MDF vopsit, fronturi din lemn masiv finisate, cu lacuri poliuretanice sau acrilice de cea mai inalta calitate. Profilarea si frezarile 3D se realizeaza cu CNC-uri de catre tehnicienii nostri specializati.
Mobilierul produs de noi poate fi dotat cu feronerie BLUM - cu garantie la 365.000 miscari inchidere – deschidere, HAFFELE, HETTICH, etc.
Suntem cu totii pasionati de gatit si stim ca o bucatarie bine conceputa si utila face experienta mult mai placuta. Nu putem face gustul mancarii mai bun, dar noua ta bucatarie ar putea inspira maretia culinara.

 

Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Showroom: 

INOVO MOBILI

Telefon: 
0747 505 462
E-mail: 
contact@coramobili.ro

Oferte Actuale

Marci
Marci: 

Veka, Salamander, Gealan

Aboneaza-te la newsletter HDMall