Interdecoratiuni | Parchet Laminat si de Bambus

Stressul si orele pierdute alergand din magazin in magazin pentru a gasi nuanta perfecta de parchet laminat sunt acum istorie. Interdecoratiuni stie cat de pretios este timpul d-voastra!

De aceea, va prezentam o oferta bogata de parchet laminat si parchet din bambus pentru ca sa puteti alege rapid si in liniste modelul dorit de parchet.

Parchet laminat Alsa Floor, Parchet Triplustratificat Berlinek si Accesorii.

Interdecoratiuni ofera o gama completa de accesorii pentru o montare de calitate, profesionala a parchetului.Toata gama de accesorii pentru parchet poate fi comandata, incepand cu folie PEE, plinta MDF si PVC, adezivi pana la profile de trecere si silicon universal.

Usi PORTA DOORS

Porta KMI Polonia si Porta KMI Romania, continuand cele mai alese traditii legate de productia de usi, va prezinta catalogul Porta DOORS, care va ghideaza spre realizari dintre cele mai moderne, in ceea ce priveste stilistica, modelele si tehnologia de productie a usilor. Cu siguranta, din aceasta multitudine de propuneri, veti putea alege solutia ideala pentru Dumneavoastra.

Toate modelele se caracterizeaza printr-un nivel optim de calitate a productiei, precum si prin siguranta la utilizare. Suntem atenti la fiecare detaliu de constructie a produselor noastre, obiectivul colectivului Porta fiind de a va oferi satisfactie totala.

Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Showroom: 

INTERDECORATIUNI

Telefon: 
0745 050 252, 021.204.87.25
E-mail: 
office@parchetdecalitate.ro

Oferte Actuale

Marci
Marci: 

Alsafloor, Barlinek, Porta Doors

Aboneaza-te la newsletter HDMall