Parchet Shop

Parchet Shop va ofera peste 150 de modele de parchet laminat  (Krono Original, Egger, Kaindl, Kronotex) cu transport si montaj gratuit.

Inca de la inceput, ne-a preocupat calitatea parchetului pe care il vindem si il montam,de aceea ne alegem cu grija marcile pe care le comercializam, de la producatorii de top ai Europei, incercand sa satisfacem toate nevoile clientilor nostri, pastrand in acelasi timp standardul calitatii cat mai sus .

Am incercat sa ne adaptam nevoilor pietei printr-o gama foarte variata de parchet, peste 150 de modele, pentru toate buzunarele.

Comercializam parchet laminat cu grosimi intre 6 mm si 12 mm, in foarte multe nuante si clase de rezistenta.

Veniti la unul din magazinele noastre cu dimensiunile camerei /camerelor in care va ganditi sa puneti parchet, unde veti putea selecta modelul dorit iar vanzatorul va face un deviz estimativ pentru a evalua costul lucrarii. In momentul cand luati hotararea sa dati comanda, se face un contract, se achita avans 100 lei iar dupa aceea echipa de montaj va veni la dumneavoastra acasa in ziua si la ora convenite. La finalizarea lucrarii se face devizul pe ce materiale s-au consumat efectiv si achitati diferenta. Echipa de montaj va lua inapoi materialele ramase evitandu-se astfel cumpararea inutila de materiale în plus.

Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Showroom: 

Parchet Shop 

Telefon: 
0726 713133
E-mail: 
contact@parchet-shop.ro

Oferte Actuale

Marci
Marci: 

Kaindl, Egger, Kronopol, Kronotex, Krono Original, Alsa Floor, La Porta

Aboneaza-te la newsletter HDMall