Procasa | Perdele, Draperii, Jaluzele

PROCASA HOME DESIGN va induce in lumea fascinanta a amenajarilor interioare cu o gama deosebita de perdele, draperii si galerii pe care vi le oferim, completata de serviciile pe care le punem la dispozitie.

Este adevarat ca perdele si draperiile sunt materiale decorative, dar functia lor este cu totul alta, printr-o alegere bine facuta, se pot obtine efecte surprinzatoare.

Noi, cei de la Procasa Home Design, iti punem la dispozitie cea mai mare gama de tesaturi si accesorii pentru perdele si draperii, impreuna cu servicii complete de consultanta, pentru a transforma in realitate casa visurilor tale. Dormitorul, livingul sau bucataria vor capata astfel o nota de unicitate, potrivit stilului propriu.

Intotdeauna vom incuraja inovatia, de aceea suntem la curent cu ultimele tendinte in materie de decoratiuni conform trendurilor de pe piata europeana. Vei afla tot ceea ce este nou, vom alege impreuna culorile si formele cele mai potrivite, cu alternative la stilurile existente si, nu in ultimul rand, vom folosi ultimele tehnologii de finisare.

Va oferim perdele, draperii, storuri, plisee, sisteme de prindere, panouri textile, jaluzele verticale, orizontale, rulouri exterioare, rolete, perne si articole pentru decoratiuni interioare

  • peste 10.000 de modele disponibile
  • atelier de croitorie propriu, in incinta showroom-ului
  • 141 mp de expunere in showroom
  • masuratori, executie, montaj
  • servicii de livrare rapida 1-14 zile
  • consilieri cu experienta
Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Showroom: 

PROCASA STYLE

Telefon: 
0745 197 912
Fax: 
021 423 06 27
E-mail: 
office@procasahomedesign.ro

Oferte Actuale

Marci
Aboneaza-te la newsletter HDMall