Proges

Prezenta de 12 ani in Romania, compania PROGES s-a impus prin corectitudine si profesionalism, ca fiind cea mai mare retea de magazine specializate in domeniul pardoselilor calde si decoratiuni. Din anul 2001 pana azi ne bucuram sa numaram peste 3 milioane de clienti multumiti care au ales brandurile pe care le oferim cu mandrie: parchet laminat Kronotex si Quick-Step, Covoare Arte Espina, tapet Esprit, Versace, Porsche Design, Marvel, Disney si National Geographic, parchet stratificat Barlinek, usi de interior Naturen si Porta Doors si multe altele.

In plus fata de miile de produse disponibile, magazinele Proges se diferentiaza de concurenta prin serviciile oferite clientilor: mostre gratuite, masuratori gratuite, transport gratuit, montaj cu garantie, dar si curatarea si aranjarea incaperilor dupa montaj.

Si pentru ca ne adresam si clientilor nostri care prefera sa cumpere de acasa, www.proges.ro cel mai mare magazin online din domeniu va sta la dispozitie cu experienta comenzii on-line usoara si intuitiva, asistata de operatori profesionisti.

Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Showroom: 

PROGES

Telefon: 
0743 183 820
E-mail: 
bucuresti102@proges.ro

Oferte Actuale

Marci
Marci: 

Proges, Quick-Step, Colorita, Relazzo, Arte Espina, Naturen

Aboneaza-te la newsletter HDMall