TANDEM | Fabrica de Mobila

Istoria companiei TANDEM a inceput in anul 2002 si continua activ sa se dezvolte anual. Datorita muncii si perseverentei depuse pe parcursul acestor ani, au acumulat o experienta profesionala si au urcat pe treapta liderilor in productia mobilierului din Republica Moldova.

TANDEM – standarde europene si calitate inalta

Astazi, TANDEM este o fabrica moderna de mobila, completata cu echipamente din Germania si Italia, pentru fabricarea mobilei de inalta calitate. In fabrica activeaza masini de brand: Brandt, SCM, Technomax, Minimax etc.

In proiectele Tandem se folosesc materiale importate de la producatori europeni: PAL Egger si Kronopol, MDF eco-friendly, foi de PFL, canturi de ABS, PVC, mecanisme Blum, Hettich, Samet. Aceste materiale au cel mai inalt grad a clasei ecologice E1, materiale non-toxice Tandem produce astfel de mobilier, cu o calitate de încredere. 

TANDEM - o gama larga de produse

Tandem ofera o gama de produse pentru diferite categorii de clienti. Pentru clientii care ne viziteaza in showroom-uri pentru a gasi solutii de renovare in interiorul unei case, Tandem le ofera un mobilier personalizat la comanda.

Mobilierul la comanda: dressing-uri / dulapuri, mobilier pentru dormitor, living, hol, mobilier pentru copii, mobilier pentru birouri, receptii, farmacii si hoteluri. Pentru partenerii Tandem - producatori de mobila se pot produce fatade din MDF, usi glisante, taiere PAL melaminat etc. 

TANDEM - sunt preturile avantajoase

Pretul rezonabil este punctul forte al TANDEM. Ca producatori, pot stabili preturi flexibile pentru propriile produse. Fiecare client poate conta pe reduceri individuale. Compania Tandem organizeaza promotii sezoniere, concursuri ce incurajeaza clientii fideli si ofera un bonus placut pentru toti vizitatorii.

Va invitam sa vizitati compania TANDEM, deoarece sunt mereu deschisi pentru o colaborare de succes!

Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Telefon: 
0799.876.114
E-mail: 
tandem.bucuresti4@gmail.com

Oferte Actuale

Tandem prezinta Patul ELIOS

Patul Elios creeaza o atmosfera primitoare si romantica. Este un pat ce reflecta o combinatie intre clasic si modern, ramane elegant, rafinat si calduros, indiferent de trecerea timpului.

Tandem prezinta Patul MAJESTIC

Elementele patului Majestic se vor combina perfect cu elementele spatiului celor iubitori de stil clasic, datorita spetezei mai bombate si partilor laterale, ambele lucrate manual, confectionate di

Pat ARTUR - Tandem

Elementele patului Artur se vor combina perfect cu elementele spatiului celor iubitori de stil clasic, datorita spetezei mai bombate si partilor laterale, ambele lucrate manual, confectionate din p

Marci
Aboneaza-te la newsletter HDMall