SIPro | Mobila la Comanda

SiPro este o companie tanara, a carei medie de varsta a celor peste 100 de angajati este de 30 de ani. Proiectam si executam mobila pe gustul clientilor.

SiPro inseamna simple products (produse simple), dar intre timp simplu a ramas numai numele, pentru ca SiPro executa cele mai complexe proiecte de mobilare. Un astfel de exemplu, de proiect aparent simplu, este cel al mobilei pentru bucatariile mici, cum sunt de exemplu cele de  bloc 

Compania se bazeaza pe cele mai moderne tehnologii de prelucrare a PAL-ului si a MDF-ului: masini de taiat de inalta precizie, masini de aplicat folie cant ABS atat pe drept cat si pe curb, masini de pus balamale, centru de prelucrare comandat de calculator (CNC) si masini de infoliat MDF. Dar cea mai importanta investitie facuta de SiPro pana acum este investitia in tineri. In domeniul mobilei la comanda unde trebuie satisfacuta orice dorinta, fantezie sau vis al clientului trebuie sa dai dovada de fantezie si inventivitate pentru a concepe si a executa mobila dorita de client.

Tinerii au aceasta inventivitate si nu vin cu idei preconcepute despre cum trebuie sa arate si sa fie executate obiectele de mobilier. Colectivul nostru este alcatuit din tineri ingineri, arhitecti si muncitori harnici.

Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Showroom: 

SIPRO 

Telefon: 
0728.878.552
Fax: 
021/457 11 40
E-mail: 
hdm@sipro.ro

Oferte Actuale

SiPro - Pat SCARLETT

Patul Scarlett imbie la visare creeaza spatiul perfect pentru relaxare, intr-un decor modern cu accente ce ofera greutate vizuala si confort.

Marci
Marci: 

SIPro, Franke

Aboneaza-te la newsletter HDMall